Get Adobe Flash player
Romanian English Finnish French German Greek Spanish

Dezvoltarea sistemului de învăţământ şi schimbările din societate ne îndeamnă tot mai mult spre o revizuire a procesului educativ, spre mutarea accentului pe comunicare, socializare, spre o participare activă a elevului, alături de profesor în viaţa comunităţii.

 

1

Lucrarea de faţă se doreşte a fi o oglindire a principalelor activităţi educative din anii 2010 şi 2011, ani dintre cei mai bogaţi  din această perspectivă. Aici vom găsi reunite o serie de articole vizând participarea elevilor şcolii noastre la diferite evenimente, concursuri, olimpiade, proiecte.

            Deşi suntem un colegiu cu profil tehnic, există şi printre seriile noastre de elevi persoane destul de talentate şi dornice de a se implica activ în diferite activităţi şcolare. Aceştia ne dăruiesc speranţă şi ne lasă să întrezărim de fiecare dată câte o fărâmă din sufletul lor, din universul mai complicat al adolescenţei.

 

   Mulţumirile noastre se îndreaptă în primul rând spre conducerea şcolii, spre domnul director Fărcăşescu Florin şi spre doamna director adjunct Ţârlea Lucia, care au avut încredere în noi şi ne-au acordat întotdeauna sprijin în demersurile noastre, dar şi spre colegii noştri care ne-au oferit cu generozitate diferite materiale.

    Îi felicităm, de asemenea, pe toţi elevii care au dat dovadă de entuziasm implicându-se în activităţile organizate de profesorii Colegiului Tehnic Cărăşan şi le urăm mult succes, inspiraţie şi curaj.

 

 

 

                                                                                                            Prof.Mamut Mihaela

Joomla visitor tracking and live stats