Get Adobe Flash player
Romanian English Finnish French German Greek Spanish

Am avut bucuria de a participa la o acțiune de voluntariat organizata de C.C.D.Caras Severin si F.I.C.E.,filiala Caras Severin,pentru a l ajuta pe Denis un băiețel minunat.Felicitări elevilor si profesorilor de la CSEI Aurora si Colegiul Tehnic Carasan care s au implicat in aceasta acțiune si au confecționat niste produse minunate.

Citeşte mai departe...

TeddyBear-3"Astazi, impreuna cu echipa de voluntari a Colegiului Tehnic Carasan, Resita, si cu sprijinul colegilor mei, prof. Copocian Ioan si prof. Grozavescu Cristiana, am avut un atelier de lucru cu copilasii de la centrul de plasament; am dus donatii (hainute, jucarii, dulciuri, fructe, etc.), pentru care le multumesc elevilor si profesorilor donatori! Ne-am jucat cu copiii ( de gradinita si din clasele primare), am colorat, am desenat, Cristiana a facut un atelier de lcru in limba engleza, a fost o zi deosebita! Din pacate, nu avem voie sa facem poze cu copiii, asa ca in poze suntem doar noi :( Dragii mei voluntari, va multumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat, si stiu ca vom face multe lucruri frumoase impreuna si in viitor!

Va pup pe toti!

/ My volunteers and I, we went today to orphan children, we gave them toys, fruits, sweets, clothes, we played with them, it was a great day! Unfortunately, it's not aloud to take pictures with the children, so this is why it's only us in the pics :( Thanks to all the donors and to all my students and my colleagues who helped me today!"  (JUDITH CALINESCU)

 

Citeşte mai departe...

 Elevii din cadrul Colegiului Tehnic Cărășan, prin grija doamnei profesoare Judith Călinescu, au străns fondurile necesare cumpărarii a 290 kg de hrană pentru căței.

 Mulțumim de asemenea și profesorilor care au sprijinit această campanie.

Citeşte mai departe...

 Alex Fiat este elev in clasa XS1. Dintotdeauna a iubit cainii. Iar de 5 ani este implicat, voluntar, in activitatea unui adapost pentru caini, alaturi de doamna Liliana Burca, de la Centrul de Plasament "Speranta" din Resita.

Citeşte mai departe...

Joomla visitor tracking and live stats