Get Adobe Flash player
Romanian English Finnish French German Greek Spanish

Balul Bobocilor 2012


În data de 26 octombrie 2012, începând cu orele 17,00, la Clubul Noise din Reşiţa, a avut loc Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Cărăşan din Reşiţa.

Evenimentul a fost organizat de elevi din clasa a XII-a A, o implicare deosebită având elevii Melisa Budai şi Cristian Keller, cât şi de doamnele prof. Iudit Călinescu şi Manuela Pîrvu, colaboratori fiind prof. Ovidiu Dumitrescu , cât şi diriginţii de la clasele a IX-a şi a XII-a, prof. Claudiu Petanec, Dalina Rancu şi Florica Măcinic.

Şase perechi de bobcei au avut de trecut peste probe de talent muzivcal, teatru, dans, dar şi de îndemânare şi logică, pentru a demonstra juriului, format din prof. Radu Enăşescu, Loredana Fărcăşescu şi Suciu Sorin, cât şi elevul Cristian Keller, că merită să devină Miss şi Mister Boboc 2012 a Colegiului Tehnic Cărăşan.

Întrun ambient, o muzică şi o sonorizare impecabile, oferite cu mult drag de gazdele noastre, cărora le mulţumim încă odată şi pe această cale, elevii au râs, au aplaudat, au dansat, s-au distrat, întro seară care sigur le va rămâne în amintire ca unul dintre cele mai plăcute momente ale acestui an de liceu.

Miss şi Mister Boboc din acest an au fost elevii Manole Marinela, din clasa a IX-a A şi Drăgoi Alexandru, din clasa a IX-a C.

Elevele din clasa a X-a A, coordonate de prof. Iudit Călinescu, le-au pregătit colegilor lor o surpriză: o prezentare de modă: „Parada rochiilor de seară”, smulgând aplauzele participanţilor.

Felicitări încă odată tuturor elevilor participanţi, organizatorilor, cât şi direcţiunii şcolii, pentru sprijinul acordat!


Prof. Călinescu Iudit

 

 

 

 

Joomla visitor tracking and live stats