Get Adobe Flash player
Romanian English Finnish French German Greek Spanish

Credincioșii Parohiei Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Reșița s-au bucurat în Duminica a 17-a după Rusalii (14 februrarie 2016) de prezența în mijlocul lor a Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului. Preasfinţia Sa, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie în biserica parohială, în prezenţa a numeroşi credincioşi, informează Diac. Pavel Canea şi Darius Herea de la Biroul de Presă al Eparhiei Caransebeşului. În cadrul Sfintei Liturghii Preasfințitul Părinte Lucian a hirotonit întru preot pe diaconul Bogdan Claudiu Petanec, pe seama Paraclisului Sfinții Trei Ierarhi din incinta Colegiului Tehnic Cărășan din Reșița.

 

02 w747 h800 q100

Vineri, 28. 11. 2014, elvii claselor a XII-a A si XII B de la Colegiul Tehnic Carasan, coordonati de prof. Dan Obersterescu, au participat la comemorarea 100 de ani de la declansarea Primului Razboi Mondial, eveniment organizat de Biblioteca "Alexander Tietz" din Resita.

Citeşte mai departe...

Finanţarea per elev măreşte concurenţa dintre licee, dat fiind faptul că fără un număr suficient de elevi, şcolilor le va fi destul de greu să acopere toate cheltuielile. Astfel că după ce acum două săptămâni a avut loc la Reşiţa, Târgul ofertelor educaţionale, la care au participat toate unităţile de nivel liceal, astăzi, Colegiul Tehnic Cărăşan din Reşiţa a organizat în Parcul Tricolorului din cartierul Lunca Bârzavei, o campanie de promovare doar pentru el.

Citeşte mai departe...

Joomla visitor tracking and live stats